15 december 2014: Blogvoornemens voor 2015

De kerstdagen en -vakantie komen er aan en over ruim 2 weken is het al weer 2015. Het blogjaar is al weer bijna voorbij en dan kijken we toch allemaal een beetje vooruit naar het jaar dat komen gaat. Wat wil je anders gaan doen qua bloggen of je blog? Meer aandacht voor foto’s, voor hoe je schrijft of juist hoe vaak je schrijft? Of wordt volgend jaar toch het jaar waarin je je hele blog eens van een nieuwe layout gaat voorzien? Zal 2015 het jaar worden waarin je professioneel blogger gaat worden of is het voornemen om er vooral veel plezier voor jezelf in te houden?

Kortom, we gaan het vanavond hebben over de blogvoornemens voor 2015!

  • V1 Had je blogvoornemens het afgelopen jaar? En zo ja: is het gelukt? En wat waren ze?
  • V2 Als het niet gelukt is je blogvoornemens uit te voeren: waarom niet? Wat is de reden dat het niet gelukt is?
  • V3 Wat zijn je blogvoornemens voor het komende jaar? Wat ga je (anders) doen met je blog in 2015?
  • V4 Wat heb je nodig om je blogvoornemens uit te laten komen? Welke tools heb je? Hoe pak je het aan?

Overigens hoef niet eens te wachten tot 2015 als je goede voornemen is om mee te doen aan de blogreviews. We zoeken nog 1 iemand voor volgende week namelijk ;-)

Ook #blogpraat heeft een goed voornemen voor 2015 want in februari bestaan we VIJF jaar. Elja en ik hebben ons voorgenomen dat dit jubileum gevierd gaat worden met jullie, de bloggers zonder wie er geen #blogpraat zou zijn!

Wil je alle goede blogvoornemens nog even nalezen? Dat kan natuurlijk weer in het Excelverslag!

Auteur: Raymond

Blogt over bibliotheken, ebooks en auteursrechten op Vakblog. Bij #blogpraat vooral druk met het bijhouden van de website, het promoten van volledige RSS feeds en actie voeren om volledige blogposts op de voorpagina van blogs te krijgen zonder door te hoeven klikken. Maakt de Excelverslagen om zelf niks te hoeven vergeten.

3 Reacties