16 november 2015: Invloed als blogger

Natuurlijk is bloggen al zijn eigen beloning. Fijn schrijven, (hopelijk) een vaste groep lezers en waardering alom voor jouw blogposts. Maar wat betekent die waardering nou precies? Maken jouw artikelen ook impact? En vertaalt het zich ook tot invloed omdat anderen mensen jouw meningen kunnen waarderen en respecteren?

Vanavond gaat het in #blogpraat over invloed. Kun jij meningen beïnvloeden en zoeken mensen jouw medewerking? Als je het niet hebt,  hoe krijg je dan invloed ? En hoe ga je er mee om als je het wel hebt? Hoe kijk je tegen jouw verantwoordelijkheid aan voor de blogs die je plaatst?

Praat mee vanavond en beïnvloed de discussie!

  • V1 Hoe definieer je ‘invloed’ bij blogs & bloggers? Wanneer heeft een blog of blogger eigenlijk invloed?
  • V2 Hoe krijg je het, invloed (met je blog)? Wat is er voor nodig?
  • V3 Stel: je hebt inderdaad invloed met je blog. Wat voor eisen stelt dat aan wat je blogt? Waar moet je rekening mee houden?
  • V4 Hoe zou je je invloed als blogger kunnen gebruiken voor positieve verandering? Kan dat überhaupt?
  • V5 Wanneer wordt ‘invloed’ geld waard?
Wil je nakijken welke tweets jou beïnvloeden? Lees dan na afloop het Excelverslag voor alle tweets van vanavond.

Auteur: Raymond

Blogt over bibliotheken, ebooks en auteursrechten op Vakblog. Bij #blogpraat vooral druk met het bijhouden van de website, het promoten van volledige RSS feeds en actie voeren om volledige blogposts op de voorpagina van blogs te krijgen zonder door te hoeven klikken. Maakt de Excelverslagen om zelf niks te hoeven vergeten.

1 reactie