2 maart 2015: Open microfoon, oftewel vraag maar raak!

Na alle vragen vorige week over #blogpraat in het kader van het lustrum gaat vanavond de microfoon weer open voor jullie eigen vragen. Elja moet nog even bijkomen van alle vragen beantwoorden en duikt onder tijdens het #smc050 evenement maar Martha en Raymond zitten klaar om alle vragen te beantwoorden. Nou ja, samen met jullie op zoek te gaan naar de antwoorden ;)

Dus heb je nog praktische, interessante, kleine en grote vragen? Of was je altijd al nieuwsgierig naar hoe iets werkt of hoe een ander iets aangepakt heeft? Pak je kans en stel je vragen vanavond tijdens #blogpraat! Oh en vanzelfsprekend is het fijn als je ook antwoorden voor de vragen van anderen hebt want samen weten we Heel Erg Veel, toch?

En natuurlijk is er weer het Excelverslag om nog even rustig alles na te kunnen lezen.

Auteur: Raymond

Blogt over bibliotheken, ebooks en auteursrechten op Vakblog. Bij #blogpraat vooral druk met het bijhouden van de website, het promoten van volledige RSS feeds en actie voeren om volledige blogposts op de voorpagina van blogs te krijgen zonder door te hoeven klikken. Maakt de Excelverslagen om zelf niks te hoeven vergeten.

3 Reacties