21 september 2015: blogreviews @BeautyB_nl, @LieverVoordelig en @asimplelife_be

Maandagavond 21 september om 20.00 is het in #blogpraat wederom tijd voor de blogreviews! Drie welwillende bloggers worden onderworpen aan de meningen en feedback van de rest van de #blogpraters.

Doe dus ook mee als ze kort toelichten waarom ze bloggen en evt. waar ze graag feedback op willen. De rest geeft die gevraagde feedback en natuurlijk is er ruimte voor positief-kritische ongevraagde feedback en de eigen stokpaardjes ;)

Welke blogs worden besproken? Nou deze dus:

  1. @asimplelife_be met http://asimplelife.be/
  2. @LieverVoordelig met http://lievervoordelig.nl/ (lees haar blogpost hier: http://lievervoordelig.nl/blogreview-liever-voordelig-op-blogpraat/)
  3. @BeautyB_nl met http://thebeautyboulevard.nl/

Lees ook: ‘Blogreviews op blogpraat: Hoe en Wat‘ voor uitgebreidere uitleg over het hoe en wat.

Neem je wel eens deel aan #blogpraat en wil je ook een keer je blog laten reviewen? (1 keer per maand in #blogpraat)? Stuur dan een tweet aan @rsnijders of @Elja1op1 en meld je aan! De eerstvolgende keer is 26 oktober (maar die is al vol). Aanmelden voor 30 november kan nog wel.

Nog even de reacties en reviews nalezen? Dat kan met het Excel verslag.

Auteur: Raymond

Blogt over bibliotheken, ebooks en auteursrechten op Vakblog. Bij #blogpraat vooral druk met het bijhouden van de website, het promoten van volledige RSS feeds en actie voeren om volledige blogposts op de voorpagina van blogs te krijgen zonder door te hoeven klikken. Maakt de Excelverslagen om zelf niks te hoeven vergeten.

5 Reacties