23 december 2013: blogvoornemens 2014

Het is vanavond alweer de laatste officiële #blogpraat van 2013 en dat betekent enerzijds terugkijken op het blogjaar 2013 maar vooral vooruitkijken naar het jaar dat komen gaat. Wat wil je anders gaan doen qua bloggen of je blog? Wat wil je juist precies zo (proberen te) houden? Meer tijd nemen om te gaan bloggen? Dagelijks gaan bloggen?

Kortom, we gaan het vanavond hebben over de blogvoornemens voor 2014!

Elja heeft zich voorgenomen om vanavond te moderaten vanaf een geheime vakantielocatie in Nederland dus er wordt nu al vast diep nagedacht over de vragen.

  • V1 Wat gaan jullie in 2014 absoluut NIET meer doen op je blog?
  • V2 Wat ga je anders doen dit komende jaar, op je blog?
  • V3 Zijn er nieuwe trends te ontwaren voor 2014 in de blogosfeer?

Volgende week is er door afwezigheid van Elja geen #blogpraat maar kan het zo maar zijn dat er een oudejaars-open microfoon-receptie zal plaatsvinden. Waar je rustig aan kunt schuiven, kunt kletsen over het afgelopen jaar en samen het jaar kunt uitluiden. Er is champagne en er zijn oliebollen in overvloed ….mocht je een oudejaarsconference willen geven, dan horen we dat graag. Oh ja, en @Irisdenkt is jarig dus er moet gezongen worden!

Ook volgend jaar zullen er weer Excelverslagen komen natuurlijk en die van vanavond ontbreekt ook niet. Veel leesplezier.

Auteur: Raymond

Blogt over bibliotheken, ebooks en auteursrechten op Vakblog. Bij #blogpraat vooral druk met het bijhouden van de website, het promoten van volledige RSS feeds en actie voeren om volledige blogposts op de voorpagina van blogs te krijgen zonder door te hoeven klikken. Maakt de Excelverslagen om zelf niks te hoeven vergeten.

17 Reacties