23 februari 2015: Lustrum #blogpraat! Ask Me Anything

(null)

Sommige bloggers bloggen al heel wat jaren maar wist je dat #blogpraat ook al weer vele jaren meedraait? Om precies te zijn was 21 februari 2010 de allereerste #blogpraat – toen nog op zondagavond – en dat betekent dat we vanavond stil staan bij VIJF JAAR #BLOGPRAAT!

In die vijf jaren zijn er honderden onderwerpen behandeld, zijn vele tientallen blogs gereviewd en hebben een steeds veranderende groep van twitterende bloggers wekelijks bijgedragen aan de gezellige en leerzame #blogpraat maandagavonden tussen 20.00 en 21.00.

De constante factor was en is natuurlijk Elja die als moderator meer dan 1000 vragen stelde aan de blogpraters om zo elkaars kennis, ervaringen en wedervragen los te peuteren. Vanavond doen we het daarom iets anders want nu mogen JULLIE de vragen bedenken. Wat heb je altijd al willen weten maar heb je nooit kunnen (durven) vragen? Over blogpraat, over Elja, over andere blogpraters of over het bloggen zelf. Alle ongeschreven regels gaan overboord want …

Ask Me/Us Anything!

(En nee, we hebben geen plan b als jullie geen enkele vraag weten te stellen dus denk gerust even vooraf na over wat leuke vragen :P)

Na afloop vind je een Excelverslag terug. Mits er vragen zijn gesteld. En het verslag kan gecensureerd zijn omdat we geen verslaglegging willen van de antwoorden op sommige vragen ;-)

Auteur: Raymond

Blogt over bibliotheken, ebooks en auteursrechten op Vakblog. Bij #blogpraat vooral druk met het bijhouden van de website, het promoten van volledige RSS feeds en actie voeren om volledige blogposts op de voorpagina van blogs te krijgen zonder door te hoeven klikken. Maakt de Excelverslagen om zelf niks te hoeven vergeten.

12 Reacties

  1. Pingback: verjaardag #blogpraat | Jacob Jan Voerman

  2. Pingback: Voor Elja | PETEPEL

  3. Uitgerekend vandaag ben ik blogpraat helemaal vergeten! Normaal haast ik me te pletter om de kinderen op tijd in bed te krijgen (wat nooit lukt) en nou zijn ze ivm de vakantie één keer een maandag bij hun vader en vergeet ik spontaan mee te doen! Ik zat nog wel gewoon achter de pc. En net nu ik juist ook trots ben dat mijn eigen nieuwe blog nu eindelijk live is! Nou ja, hoe dan ook, jullie héél hartelijk gefeliciteerd met jullie 5-jarig bestaan. Ik heb vaak meegedaan en ga dat nog veel vaker doen. Van harte! Jullie doen het toch maar elk keer weer. Knap!
    Denise @eventjes onlangs geplaatst..De Markthal: mediterraan en werelds foodwalhallaMy Profile