26 januari 2015: Bloguitdagingen

De eerste maand van 2015 zit er bijna op en inmiddels heb je wel een aardig idee wat er van alle goede blogvoornemens terecht gaat komen. Toch? Denk je genoeg te hebben aan je voornemens van dit jaar of leg je de lat nog een beetje hoger? En wanneer is voor jou het blogjaar 2015 dan geslaagd?

Vanavond in #blogpraat gaat het over de voor jou belangrijkste uitdagingen op je blog dit jaar. Wat vind je lastig maar wil je toch bereiken? Wat kan en moet er beter? Wat moeten jouw mijlpalen worden als je eind 2015 terugkijkt op dit jaar? Weet je het?

Nou dan willen we dat graag weten zodat we ook onderwerpen kunnen verzamelen voor de volgende 5, 10 of 20 edities van #blogpraat. Voedt ons! ;)

  • V1 Over welke blogonderwerpen zouden jullie meer willen weten? Aan welke uitdagingen moet #blogpraat aandacht besteden?
  • V2 Wat missen jullie bij #blogpraat? Wat kan er anders? Wat moet er af/er bij?
  • V3 Andere ideeën voor #blogpraat? Wat voor formats, onderwerpen, gasten, soort informatie zouden jullie graag zien?
  • V4 En dan is het nu tijd voor de nieuwe #blogpraat feature #vijfvoornegen: tweet je mooiste blogartikel! GO!
Alle uitdagingen en onderwerpen kun je na afloop natuurlijk teruglezen in het Excel verslag!

Auteur: Raymond

Blogt over bibliotheken, ebooks en auteursrechten op Vakblog. Bij #blogpraat vooral druk met het bijhouden van de website, het promoten van volledige RSS feeds en actie voeren om volledige blogposts op de voorpagina van blogs te krijgen zonder door te hoeven klikken. Maakt de Excelverslagen om zelf niks te hoeven vergeten.

3 Reacties