27 juni 2016: Wat heb jij nodig om te kunnen bloggen?

Misschien ben jij iemand die altijd en overal, onder alle omstandigheden kan bloggen? Gefeliciteerd! Want je bent zonder enige twijfel de uitzondering :) Voor de rest van ons geldt dat we – behalve onze computer of laptop – waarschijnlijk een voorkeur hebben voor de “ideale” blogomstandigheden.

Heb je een vaste plek waar je altijd (rustig) kunt bloggen? Of heb je graag de radio aan staan als je blogt? Heb je een ritueel als je gaat bloggen en zo ja, ben je bijgelovig? :) Misschien heb je wel een favoriete blogsnack waardoor je net iets beter kunt bloggen? Of ligt die fles whisky niet voor niets in je bureaulade :P

Vanavond gaat het in #blogpraat over alles wat je nodig hebt om te kunnen bloggen. Vertel en deel je geheime blogrituelen met ons!

  • V1 Wat zijn jouw vaste gewoontes voor het bloggen? Volgorde, plekken waar je blogt, dat soort dingen?
  • V2 Wat zijn de dingen die je juist vermijdt? Die er voor kunnen zorgen dat je niet (goed) kunt bloggen?
  • V3 Hoe laat bloggen jullie? Welk deel van de dag? En waarom?
  • V4 Wat zijn jouw ideale blogomstandigheden? Als ALLES mogelijk zou zijn? Je droom?
  • V5 Wat is de mooiste/leukste/bijzonderste plaats waar je ooit blogde? (via @Voortoning)

Wat heb je nodig om alle tweets na te kunnen lezen? Het Excelverslag natuurlijk!

verslag

Auteur: Raymond

Blogt over bibliotheken, ebooks en auteursrechten op Vakblog. Bij #blogpraat vooral druk met het bijhouden van de website, het promoten van volledige RSS feeds en actie voeren om volledige blogposts op de voorpagina van blogs te krijgen zonder door te hoeven klikken. Maakt de Excelverslagen om zelf niks te hoeven vergeten.

1 reactie