28 december 2015: Open microfoon – de Oudejaarseditie!

Maandagavond 28 december is de laatste #blogpraat van 2015 en omdat iedereen natuurlijk nog helemaal moet bijkomen van twee dagen Kerst (en twee kerstdiners) gaan we gezellig met elkaar 2015 uitluiden en de blogpraatrestjes consumeren. Jawel, het is weer tijd voor een open microfoon waar je je vragen in de groep kunt gooien en waar we met zijn allen dan proberen antwoorden te verzinnen.

Weet je nu je vraag/vragen al? Twitter ze dan naar @rsnijders of mail ze naar blogpraat @ outlook.com zodat we die in elk geval voorbij laten komen!

De schaal met oliebollen en een glas champagne wacht om 20.00 op jullie. Galakleding is niet verplicht (maar wordt wel gewaardeerd). Tot dan!

En het allerlaatste Excelverslag van 2015 is na afloop natuurlijk ook weer na te lezen.

verslag

Auteur: Raymond

Blogt over bibliotheken, ebooks en auteursrechten op Vakblog. Bij #blogpraat vooral druk met het bijhouden van de website, het promoten van volledige RSS feeds en actie voeren om volledige blogposts op de voorpagina van blogs te krijgen zonder door te hoeven klikken. Maakt de Excelverslagen om zelf niks te hoeven vergeten.

5 Reacties