28 januari 2016: #blogpraat meetup in Utrecht!

Donderdag 28 januari is het zo ver en kun je ook buiten Twitter om met blogpraters gaan kletsen. Wil je wel eens weten wie die anderen nou echt zijn? Of Elja ook in het echt alle vragen stelt en de boel in het gareel houdt? Je komt er vanzelf achter als je komt :)

Waar? Nou, bij Het Gegeven Paard in Tivoli Vredenburg in Utrecht. Dat is een café dat *binnen* in Tivoli zit, tegenover Hoog Catherijne. Je vindt de routebeschrijving voor openbaar vervoer en een wandelingetje vanaf het station HIER.

Van 17.00 tot 20.00 is het gewoon komen (en gaan) wanneer je zin hebt. Heb je je nog niet aangemeld, dan kan dat nog tot en met woensdag, en dat is wel zo handig zodat we ons mentaal kunnen voorbereiden op je komst. Een extra borrel of zo, je weet het niet.

Hopelijk zien we jou ook donderdag de 28ste in Utrecht!

Auteur: Raymond

Blogt over bibliotheken, ebooks en auteursrechten op Vakblog. Bij #blogpraat vooral druk met het bijhouden van de website, het promoten van volledige RSS feeds en actie voeren om volledige blogposts op de voorpagina van blogs te krijgen zonder door te hoeven klikken. Maakt de Excelverslagen om zelf niks te hoeven vergeten.

3 Reacties