30 december 2013: de Oudejaars-open microfoon-receptie

Maandagavond vertrekt Elja (in een vliegende slee met rendieren volgens mij) weer uit ons land en is er geen reguliere #blogpraat. Maar we willen het blogjaar 2013 natuurlijk wel een beetje in stijl afsluiten en dus is er – voor de tweede keer in de geschiedenis – een officieuze #blogpraat. Een Oudejaars-open microfoon-receptie waar je rustig aan kunt schuiven, kunt kletsen over het afgelopen jaar en samen het jaar kunt uitluiden.

Misschien heb je nog vragen over eindejaars of nieuwjaarsblogposts? Stoeien met je blogstatistieken om een overzichtje te maken? Of wil je alleen alvast champagne en oliebollen nuttigen in goed gezelschap? Het kan allemaal bij de open microfoon!

Officieuze gastmoderators @inktspatten en @rsnijders heten iedereen van harte welkom. Oh ja en @Irisdenkt is jarig dus er moet gezongen worden als ze op komt dagen, niet vergeten!

Zelfs van een officieuze blogpraat is er een Excel verslag vanzelfsprekend voor diegenen die willen nalezen of het echt zo gezellig was (dat was zo!)

Auteur: Raymond

Blogt over bibliotheken, ebooks en auteursrechten op Vakblog. Bij #blogpraat vooral druk met het bijhouden van de website, het promoten van volledige RSS feeds en actie voeren om volledige blogposts op de voorpagina van blogs te krijgen zonder door te hoeven klikken. Maakt de Excelverslagen om zelf niks te hoeven vergeten.

7 Reacties