4 April 2016 Illustraties op je blog met @inktspatten (aka @yskaya)

In het kader van de themamaand over afbeeldingen vertelt Calliope den Ouden (http://www.inktspatten.nl/techniek/illustraties-op-je-blog-met-blogpraat-twitterchat/) maandag 4 April over wat je allemaal met Illustraties kunt doen op je blog.

Als je input hebt voor vragen aan Calliope, laat ze in de comments achter, dan houden we er zoveel mogelijk rekening mee en natuurlijk is er tijdens #blogpraat ook gelegenheid om ze rechtstreeks aan Calliope te stellen.

Themamaand fotografie voor bloggers

Calliope is de vierde gast die we uitnodigen voor #blogpraat in het kader van onze allereerste themamaand. (ok maand en een half vanwege pasen. ;) Ze heeft onder andere de identity en het website design van blogpraat verzorgd, de geanimeerde trailer van Superhelden.nl van illustraties voorzien en het Logo van Twitterchat Initiator en discussie leider Elja ontworpen.

En in het kader van visueel experiment stelde Calliope voor om de twitterchat via blab.im te laten verlopen – ook hier een verslag van op bijzondere wijze. ^_^

(over jezelf in de derde persoon schrijven is en blijft raar lieve lezers.)

Log in met je twitter gegevens op de onderstaande embed of via het linkje dat blab.im/calliope-den-ouden-illustraties-met-blogpraat-inktspatten

Daarna kan je als vanouds in de chat twitteren :) Tot vanavond! – Calliope

Vragen

  • V1  @inktspatten We hebben het al een paar weken over fotografie voor bloggers. Maar wanneer kies je voor een illustratie op je blog ipv. beeld?
  • V2 Hoe kan ik illustraties gebruiken om de aandacht van de kijker te leiden?
  • V3 Wat zijn mooie manieren om afbeeldingen te gebruiken in je blog? Hoe houd je er rekening mee in je design?
  • V4 Wat zijn mooie en speciale manieren om afbeeldingen te gebruiken in je blog?

En heb je #blogpraat gemist? Lees dan het Excelverslag na voor alle tips van Calliope die op Twitter zijn gemeld! En ook bij Calliope op de site is een samenvatting te vinden van haar tips voor het geval je niet mee kon doen aan de blab videochat.

Auteur: Calliope den Ouden

Illustratief Vormgever met technische inslag. Blogt over techniek en kunst op inktspatten.nl Ook op Twitter: @inktspatten

4 Reacties