4 augustus 2014: persoonlijk bloggen

Zo lang machines nog niet met charmante, interessante en lekker leesbare stukjes kunnen komen is bloggen een persoonlijk iets natuurlijk. Maar hoeveel van jezelf laat je zien naar je lezers toe? Houd je het liever wat zakelijker en beperk je jezelf tot de feiten of laat je het achterste van je tong zien? Mag iedereen weten dat het privé heel lekker met je gaat en deel je ook de mindere dagen met ze?

Vanavond gaat het tijdens #blogpraat over persoonlijk bloggen. Doe je het wel of niet en zo ja, waar vind je de balans (als die nodig is!)?

  • V1 Hoe persoonlijk blog jij (wel/niet) en waarom?
  • V2 Hoe doe je dat eigenlijk, persoonlijk bloggen? En hoe niet? Wat is ‘te’ persoonlijk?
  • V3 Hoe doe je dat als ondernemer met een zakelijk blog, dat ‘persoonlijke’? Twee blogs bijhouden? Mix? Hoe? (via @studioschrijf)
  • V4 Als je persoonlijker zou willen bloggen, of met meer persoonlijkheid, hoe pak je dat dan aan? Tips?

En speciaal voor jou, die bijzondere #blogprater, natuurlijk een persoonlijk Excel verslag. De tijdcodes kloppen helaas niet en de eerste 10 tweets (ongeveer) ontbreken maar ik kan er even niets meer van maken.

Auteur: Raymond

Blogt over bibliotheken, ebooks en auteursrechten op Vakblog. Bij #blogpraat vooral druk met het bijhouden van de website, het promoten van volledige RSS feeds en actie voeren om volledige blogposts op de voorpagina van blogs te krijgen zonder door te hoeven klikken. Maakt de Excelverslagen om zelf niks te hoeven vergeten.

1 reactie