4 februari 2013: Open mic!

Inleiding

Open mic! Stel je vragen, wacht op antwoorden en geef ze zelf ook als anderen vragen stellen waar jij het antwoord op hebt. Verwarrend? Wacht maar tot je mee probeert te doen vanavond :)

Vragen

  1. Over twee weken de oproep aan iedereen om mee te doen aan een blogkermis #blogpraat. dus ieder op zijn eigen blog. 1. wat betekent blogpraat voor jou? 2. over onbaatzuchtig delen in het algemeen? “wat gaf/geef je als blogger en wat heb je mogen ontvangen?”. Op blogpraat.com worden de linkjes naar alle blogs verzameld dus check hier binnenkort voor de goede blogpost!

Verslag/transcript

De link naar het transcript kun je hier NIET vinden maar het PDF verslag staat hier. Je kunt eenvoudig zoeken binnen het transcript of het verslag naar de vragen die gesteld zijn om ook de antwoorden te vinden.

Auteur: Raymond

Blogt over bibliotheken, ebooks en auteursrechten op Vakblog. Bij #blogpraat vooral druk met het bijhouden van de website, het promoten van volledige RSS feeds en actie voeren om volledige blogposts op de voorpagina van blogs te krijgen zonder door te hoeven klikken. Maakt de Excelverslagen om zelf niks te hoeven vergeten.

Reactiemogelijkheid gesloten