4 januari 2016: oude (blog)wijn in nieuwe zakken

Voor de allereerste #blogpraat van 2016 – de allerbeste wensen iedereen! – gaan we een klein beetje terugkijken. Een heel klein beetje!

Hoe kun je in 2016 nog iets doen met de artikelen die je in 2015 geschreven hebt? Hoe breng je je beste artikelen opnieuw onder de aandacht? Of juist degene die het afgelopen jaar nauwelijks de aandacht hebben gekregen die ze volgens jou wel verdienden? Kun je Google ook nog een keer vertellen dat ze toch echt fantastisch genoeg zijn om lezers naar je blog te krijgen? En kun je er zelf ook nog wat mee als inspiratie voor 2016?

Pak de overgebleven oliebollen, neem het laatste restje champagne en doe vanavond mee!

  • V1  Wat gebeurt er met jouw oude blogartikelen? Ben jij actief bezig om daar nog lezers voor te vinden?
  • V2 Hoe kun je zorgen dat oude artikelen beter gevonden worden in Google?
  • V3 Wat kun je, naast SEO, doen om oude artikelen opnieuw onder de aandacht van lezers te brengen?
  • V4 Wat voor soort artikelen zijn bij uitstek geschikt om te updaten, optimaliseren of opnieuw te delen? Waar let je op?

Wil je alles nalezen? Dan kan dat gewoon in het oude en vertrouwde Excelverslag!

verslag

Auteur: Raymond

Blogt over bibliotheken, ebooks en auteursrechten op Vakblog. Bij #blogpraat vooral druk met het bijhouden van de website, het promoten van volledige RSS feeds en actie voeren om volledige blogposts op de voorpagina van blogs te krijgen zonder door te hoeven klikken. Maakt de Excelverslagen om zelf niks te hoeven vergeten.

6 Reacties