5 september 2016: Hoe werk je als blogger samen met bedrijven?

Steeds meer bedrijven benaderen bloggers om hun producten te laten promoten. Steeds vaker zoeken bloggers zelf ook de samenwerking op met dit soort bedrijven. Maar hoe doe je dat dan? Wat moet je als blogger te bieden hebben voordat bedrijven met je willen samenwerken? En waar moet je op letten als bedrijven *jou* benaderen want niet elk bedrijf doet dat even netjes.

Vanavond in #blogpraat horen we graag van bloggers hoe hun ervaringen zijn, welke tips ze hebben en wat de do’s & don’ts zijn als bedrijven en bloggers (willen) samenwerken.

  • V1 Ben je wel eens benaderd door bedrijven in verband met je blog? Zo ja, wat was de vraag? Wat was jouw antwoord?
  • V2 Onder welke omstandigheden ben je bereid/zou je bereid zijn om gratis samen te werken met bedrijven?
  • V3 Wat kun je als blogger doen om goede voorstellen te krijgen van bedrijven? Wat moet je zelf kunnen aanbieden?
  • V4 Wat kunnen bedrijven doen om de samenwerking met bloggers te verbeteren en meer kans te maken op succes in die partnership?
  • V5 Hebben jullie wel eens slechte ervaringen gehad of er over gehoord? Wat zijn de valkuilen en obstakels van samenwerking?

En natuurlijk kun je alle tips en tweets na afloop teruglezen in het Excelverslag.

verslag

Auteur: Raymond

Blogt over bibliotheken, ebooks en auteursrechten op Vakblog. Bij #blogpraat vooral druk met het bijhouden van de website, het promoten van volledige RSS feeds en actie voeren om volledige blogposts op de voorpagina van blogs te krijgen zonder door te hoeven klikken. Maakt de Excelverslagen om zelf niks te hoeven vergeten.

Reactiemogelijkheid gesloten