7 december 2015: Je blog MORGEN verbeteren

Eigenlijk weet je het wel. Er zijn altijd dingen aan je blog die beter kunnen maar waar je de tijd (nog) niet voor genomen hebt omdat je nog wat moet uitzoeken, nakijken of uitproberen. Misschien toch eens verdiepen in SEO, vaker je blogposts op social media plaatsen of je plugins nakijken & opschonen?

Of die oude blogposts even doornemen om die irritante foutjes er uit te halen, de titels wat aan te passen of die gastblog te schrijven die je al weken uitstelt?

Vanavond in #blogpraat doen we niet aan goede voornemens voor 2016 maar gaan we het praktisch houden. Wat kun je MORGEN meteen al doen om je blog te verbeteren. Laat die uitgebreide uitzoekklussen nou even zitten en focus je op een klein en uitvoerbaar dingetje die morgen meteen kunt uitvoeren. De quick-wins, de handige tricks enz. En deel die met anderen vanavond!

  • V1 Wat zijn kleine dingen die bloggers snel aan hun blog kunnen toevoegen, veranderen of verbeteren, vind jij?
  • V2 Als je morgen opeens 8 uur extra tijd had, wat zou je zelf dan verbeteren of toevoegen aan je blog?
  • V3 Als er dingen zijn die je maar een paar uur tijd zouden kosten – waarom doe je ze niet? Wat houdt je tegen?
  • V4 Welke verbetering op je blog zou het snelst resultaat geven? En welk resultaat?

En natuurlijk kun je na afloop METEEN nalezen in het Excelverslag welke tips gegeven zijn!

verslag

Auteur: Raymond

Blogt over bibliotheken, ebooks en auteursrechten op Vakblog. Bij #blogpraat vooral druk met het bijhouden van de website, het promoten van volledige RSS feeds en actie voeren om volledige blogposts op de voorpagina van blogs te krijgen zonder door te hoeven klikken. Maakt de Excelverslagen om zelf niks te hoeven vergeten.

Reactiemogelijkheid gesloten