7 juli 2014: de rol van mede-bloggers

Natuurlijk, je blogt waarschijnlijk in je eentje en je lezers kunnen niet wachten tot je je nieuwe blogposts geplaatst hebt. Maar toch ben je ook een onderdeel van een community van bloggers (wat doe je anders hier op #blogpraat, nietwaar). Misschien word je geïnspireerd door andere blog(ger)s of werk je samen met andere bloggers om je blog te schrijven?

Vanavond in #blogpraat gaat het over de rol van die mede-bloggers. Waar en hoe hebben ze invloed op jouw blog(gen)? Verwijs je naar anderen en elkaar in een blogroll? Misschien plaats je regelmatig gastblogs op elkaars blogs? Hoe dan ook, vanavond praten we samen over samen bloggen :)

  • V1 Wat is de rol van andere bloggers bij jouw blog?
  • V2 Op welke manier kunnen bloggers elkaar steunen en aanvullen?
  • V3 Waarom heb je wel/geen blog roll (een lijst van favoriete bloggers op je blog)?
  • V4 Op welke manier zou je met andere bloggers kunnen samenwerken? (en zou je dat willen)
  • V5 Als je het voor het zeggen had, wat zou jij dan graag krijgen van andere bloggers? Wat zouden ze voor jou kunnen doen?

Geen blogroll in deze blogpost maar wel een verwijzing naar een Excel verslag met heel veel bloggers na afloop!

Auteur: Raymond

Blogt over bibliotheken, ebooks en auteursrechten op Vakblog. Bij #blogpraat vooral druk met het bijhouden van de website, het promoten van volledige RSS feeds en actie voeren om volledige blogposts op de voorpagina van blogs te krijgen zonder door te hoeven klikken. Maakt de Excelverslagen om zelf niks te hoeven vergeten.

8 Reacties