8 december 2014: Wat doe je op je blog in december?

Sinterklaas is achter de rug, de decembermaand vordert en iedereen maakt zich op voor de kerstperiode en het einde van dit jaar. Dat maakt van december zo’n typische maand waarin je geniet van de feestdagen en terugkijkt op het afgelopen jaar.

Ook op veel blogs is het te zien dat het december is. Sneeuwvlokjes dwarrelen over de blogposts en veel bloggers schrijven (jaar)overzichten waarin ze stil staan bij de voor hun (lezers) interessante ontwikkelingen van 2014. Vanavond in #blogpraat gaat het over wat je schrijft en onderneemt op je blog in december. Maak jij jaaroverzichten? Hoe dan? Installeer je alle Kerstgerelateerde plugins die je kunt vinden? Heb je Kerst en oud- en nieuwacties op je blog? Of vind je het allemaal onzin en schrijf je je reguliere blogposts gewoon door deze maand? Praat en doe mee vanavond om 20.00!

  • V1 Wat voor speciaals doe je op je blog in december? Of doe je niets (in dat geval: waarom niet?)?
  • V2 Jaaroverzichten. Hoe maak je ze? Wat zet je er in? Wat doe je qua visuals?
  • V3 Wat doe je op je blog op beide kerstdagen? Blog je dan wel of juist niet?

Aan het Excel verslag kun je niet zien dat het december is maar je vindt er wel alle tweets in terug natuurlijk.

Auteur: Raymond

Blogt over bibliotheken, ebooks en auteursrechten op Vakblog. Bij #blogpraat vooral druk met het bijhouden van de website, het promoten van volledige RSS feeds en actie voeren om volledige blogposts op de voorpagina van blogs te krijgen zonder door te hoeven klikken. Maakt de Excelverslagen om zelf niks te hoeven vergeten.

7 Reacties