#blogpraat 1 juli 2019: bloggend de zomer door

Blog je in de zomer of juist niet? Blog je over andere dingen? Plan je vooruit als je op vakantie gaat? Maak je speciale zomerseries? We bespreken het graag met je tijdens #blogpraat

  • V1 Bloggen in de zomer: blog je door? Blog je meer of juist minder? Waarom?
  • V2 Zijn er dingen die je anders doet in de zomer, behalve de frequentie dat je blogt? Wat zijn leuke of handige dingen om te doen als het rustiger is op je blog of in je werk/tijd?
  • V3 Wat zou nou leuk zijn om te doen op je blog, deze zomer? Heb je een idee voor een zomerse serie of andere nieuwe zomerideeën voor vorm & inhoud?
  • V4 Als je vooruit werkt zodat je tijdens je vakantie kunt blijven publiceren (of dat zou willen), wat is dan handig? Tips, tricks?

Maar natuurlijk kun je het Excelverslag met alle tweets teruglezen. Je kunt kiezen uit twee versies: een versie met webviewer die je meteen in de browser kunt nalezen of een rechtstreekse download waarvoor je Excel (of compatibel programma) nodig hebt.

NB: De tweets in het Excelverslag worden afgebroken na 140 tekens (het script is niet bijgewerkt met de nieuwe limiet van 280 tekens) maar bevat daarom een klikbare link naar de volledige tweet op Twitter.com

#

Auteur: Raymond

Blogt over bibliotheken, ebooks en auteursrechten op Vakblog. Bij #blogpraat vooral druk met het bijhouden van de website, het promoten van volledige RSS feeds en actie voeren om volledige blogposts op de voorpagina van blogs te krijgen zonder door te hoeven klikken. Maakt de Excelverslagen om zelf niks te hoeven vergeten.

Reactiemogelijkheid gesloten