#blogpraat 1 oktober 2018: bloggen buiten je eigen blog

Natuurlijk is het al genoeg werk om op je eigen blog te schrijven maar er zijn ook andere manieren om lezers te vinden. Vanavond tijdens #blogpraat gaan we het hebben over bloggen buiten je eigen blog: wat zijn de voordelen? Nadelen? En waar doe je dat? Misschien is gastbloggen iets voor je of bloggen op een compleet ander platform waar wel veel lezers al te vinden zijn zoals op Facebook of LinkedIn.

Lees en doe mee!

  • V1 Blog je wel eens buiten je eigen blog? Zo ja, waar dan?
  • V2 Waarom zou je eigenlijk gaan bloggen buiten je eigen blog? Wat zijn de voordele? Wat zijn de nadelen?
  • V3 Als je ergens anders wilt gaan bloggen, hoe doe je dat dan? Hoe pak je het aan en wat moet je vooral niet vergeten?
  • V4 Hoe zit het met SEO? Heeft het bloggen op andere sites invloed op de positie van je eigen blog? Wanneer wel/wanneer niet?

En natuurlijk kun je het Excelverslag met alle tweets na afloop weer teruglezen. Je kunt kiezen uit twee versies: een versie met webviewer die je meteen in de browser kunt nalezen of een rechtstreekse download waarvoor je Excel (of compatibel programma) nodig hebt.

#

Auteur: Raymond

Blogt over bibliotheken, ebooks en auteursrechten op Vakblog. Bij #blogpraat vooral druk met het bijhouden van de website, het promoten van volledige RSS feeds en actie voeren om volledige blogposts op de voorpagina van blogs te krijgen zonder door te hoeven klikken. Maakt de Excelverslagen om zelf niks te hoeven vergeten.

Reactiemogelijkheid gesloten