#blogpraat 3 december 2018: blogvoornemens voor 2019

Het is bijna Sinterklaas maar ook de kerstvakantie komt er weer aan en voordat je het weet is het alweer 2019! En zoals we traditiegetrouw doen tijdens de laatste #blogpraat van het jaar is het dan tijd om vooruit te gaan kijken naar het dat komen gaat.

Wat wil je anders gaan doen qua bloggen of je blog? Meer aandacht voor foto’s, voor hoe je schrijft of juist hoe vaak je schrijft? Of wordt volgend jaar toch het jaar waarin je je hele blog eens van een nieuwe layout gaat voorzien? Ga je nu toch eens vloggen? Zal 2019 het jaar worden waarin je professioneel blogger gaat worden of is het voornemen om er vooral veel plezier voor jezelf in te houden?

Kortom, we gaan het vanavond hebben over de blogvoornemens voor 2019!

  • V1 Wordt er nog wel geblogd, in 2019? Of is het afgelopen met blogs?
  • V2 Had je blogvoornemens rond deze tijd vorig jaar? Zo ja, wat is er van geworden?
  • V3 Welke dingen ga je anders doen met je blog in 2019? Heb je daar al ideeën over?
  • V4 Wat heb je nodig om je plannen uit te laten komen of je voornemens vol te houden? Welke tools ga je gebruiken? Hoe pak je het aan?

En natuurlijk kun je het Excelverslag met alle tweets na afloop weer teruglezen. Je kunt kiezen uit twee versies: een versie met webviewer die je meteen in de browser kunt nalezen of een rechtstreekse download waarvoor je Excel (of compatibel programma) nodig hebt.

#

Auteur: Raymond

Blogt over bibliotheken, ebooks en auteursrechten op Vakblog. Bij #blogpraat vooral druk met het bijhouden van de website, het promoten van volledige RSS feeds en actie voeren om volledige blogposts op de voorpagina van blogs te krijgen zonder door te hoeven klikken. Maakt de Excelverslagen om zelf niks te hoeven vergeten.

Reactiemogelijkheid gesloten