#blogpraat 3 juni 2019: (beter) blijven bloggen

Veel van ons geloven in de kracht van bloggen, maar hoe blijf je het volhouden? Hoe zorg je dat je inspiratie houdt en stappen blijft maken? En hoe kun je het dan beter doen?

Daar gaat het vanavond over tijdens #blogpraat dus lees en doe vooral mee!

  • V1 Wat is er belangrijk aan blijven bloggen? En waarom is het soms zo lastig om bloggen vol te houden?
  • V2 Wat is jouw tactiek of tip om te blijven bloggen en voor regelmaat te zorgen?
  • V3 En wat als mensen beter willen worden? In bloggen, in schrijven? Of in bezoek krijgen voor hun blog? Wat raad je ze dan aan? Wat is jouw tip?

Maar natuurlijk kun je het Excelverslag met alle tweets teruglezen. Je kunt kiezen uit twee versies: een versie met webviewer die je meteen in de browser kunt nalezen of een rechtstreekse download waarvoor je Excel (of compatibel programma) nodig hebt.

NB: De tweets in het Excelverslag worden afgebroken na 140 tekens (het script is niet bijgewerkt met de nieuwe limiet van 280 tekens) maar bevat met ingang van deze editie per tweet een klikbare link naar de volledige tweet op Twitter.com

#

Auteur: Raymond

Blogt over bibliotheken, ebooks en auteursrechten op Vakblog. Bij #blogpraat vooral druk met het bijhouden van de website, het promoten van volledige RSS feeds en actie voeren om volledige blogposts op de voorpagina van blogs te krijgen zonder door te hoeven klikken. Maakt de Excelverslagen om zelf niks te hoeven vergeten.

Reactiemogelijkheid gesloten