#blogpraat 3 september 2018: Meer lezers voor je blog

Na een heeeeele lange zomerpauze is #blogpraat weer terug! Jeujjjjj! Om 20:00 vanavond zijn we er weer om met je over ons favoriete onderwerp te praten. Bloggen!

Jullie konden via een Twitter poll kiezen uit vier onderwerpen en de meerderheid koos voor ‘Meer lezers voor je blog’. Wat kun je doen om je blog onder de aandacht van (nieuwe) lezers te krijgen en – vooral – hoe zorg je er voor dat ze ook terugkomen voor nieuwe blogposts?

  • V1 Meer lezers voor je blog: waarom eigenlijk? Wat leveren meer lezers op? En wat voor lezers zou je willen hebben?
  • V2 Wat kun je doen om meer lezers op je blog te krijgen?
  • V3 In hoeverre heeft het onderwerp van je blog invloed op hoeveel lezers je hebt? Wat kun je doen met je titel, onderwerp, schrijfstijl om meer lezers te krijgen?

En natuurlijk kun je het Excelverslag met alle tweets na afloop weer teruglezen. Je kunt kiezen uit twee versies: een versie met webviewer die je meteen in de browser kunt nalezen of een rechtstreekse download waarvoor je Excel (of compatibel programma) nodig hebt.

Auteur: Raymond

Blogt over bibliotheken, ebooks en auteursrechten op Vakblog. Bij #blogpraat vooral druk met het bijhouden van de website, het promoten van volledige RSS feeds en actie voeren om volledige blogposts op de voorpagina van blogs te krijgen zonder door te hoeven klikken. Maakt de Excelverslagen om zelf niks te hoeven vergeten.

Reactiemogelijkheid gesloten