#blogpraat 7 januari 2019: Ontwikkelingen voor je blog in 2019

Allereerst natuurlijk de beste wensen! Dat er in 2019 maar weer veel geblogd gaat worden. Wij zien er in ieder geval naar uit en zijn alweer van start.

On 20:00 gaan we ook van start, namelijk met de eerste #blogpraat van 2019. We gaan het 10e jaar van #blogpraat in met als onderwerp ‘Ontwikkelingen voor je blog in 2019’. Waar moet je aan denken? Nou, dingen als nieuwe designs voor je blog, SEO in 2019, optimaliseren van je blog, misschien zoek je wel een nieuwe host, en nog veel meer. Er valt genoeg te bepraten!

  • V1 Wie van jullie is van plan om een nieuw ontwerp te zoeken voor je blog dit jaar? En zo ja, waar ga je op letten? Wat zijn denk je de belangrijke trends en waar wil je juist van af?
  • V2 Ga je iets (meer) doen aan SEO dit jaar? Zo ja, wat? Wat denk je dat belangrijk is dit jaar?
  • V3 Over SEO: wie is er al met voice search bezig? En met featured snippets? Hoe doe je dat en wat is het resultaat?

En natuurlijk kun je het Excelverslag met alle tweets na afloop weer teruglezen. Je kunt kiezen uit twee versies: een versie met webviewer die je meteen in de browser kunt nalezen of een rechtstreekse download waarvoor je Excel (of compatibel programma) nodig hebt.

#

Auteur: Raymond

Blogt over bibliotheken, ebooks en auteursrechten op Vakblog. Bij #blogpraat vooral druk met het bijhouden van de website, het promoten van volledige RSS feeds en actie voeren om volledige blogposts op de voorpagina van blogs te krijgen zonder door te hoeven klikken. Maakt de Excelverslagen om zelf niks te hoeven vergeten.

Reactiemogelijkheid gesloten