Blogpraat bestaat 1 jaar en brainstormt over de toekomst!

Vandaag bestaat blogpraat precies 1 jaar. Hoe dat kan? Omdat zondag oorspronkelijk de wekelijkse chatdag was, zoals de enkeling die er toen al bij was zich nog wel kan herinneren waarschijnlijk…

Een jaar blogpraat! Ongelofelijk hoe iets kleins kan groeien zodra meerdere mensen zich eraan gaan verbinden en er energie in gaan stoppen. Het is een bijzondere ervaring \geweest om blogpraat te zien groeien. Toen ik begon waren er tijden dat ik in mijn eentje zat te chatten, af en toe gered door o.a. @rkroesbergen, @essenstamtam, @piggypower1 en @webgenerator… Hadden ze niet af en toe meegedaan (en van een monoloog een dialoog gemaakt), dan was blogpraat al lang weer verleden tijd vermoed ik. En na hen volgende vele trouwe blogpraters die met hun enthousiasme een fenomeen hebben gecreĆ«erd.

Maar een jaar is ook tijd om de balans op te maken en te kijken hoe we verder gaan. Daarom vandaag in blogpraat een brainstorm. Wat bijzonder was aan de brainstorm is dat mensen de kenmerken van blogpraat gingen opnoemen (een brainstormtips van @bedrijfstrainer). Zo zie je in een oogopslag terug wat blogpraat eigenlijk is en wat deze chat bijzonder maakt.

Je vindt de transcript van alle tweets hier, of download de pdf: #blogpraat overzicht van alle tweets 21 feb 2011 brainstorm.

Een verslag van de brainstorm volgt later deze week! Tipje van de sluier: begin april de tweede #blogpraat #tweetup, dit keer met meer dan eten & drinken, en de eerste van een reeks naar inspirerende blogevents!

Elja

Auteur: Elja

Motto: Steun, gun, inspireer en geniet!