Blogpraat tweetup den haag: wie komt?

 

Vrijdag 3 augustus live blogpraten. Stem en gebaren plaatsen bij de tweeps die regelmatig maandag avond over bloggen babbelen. Het restaurant waar we afspreken wordt nog nader bepaald maar de actie speelt zich af op het Plein (10 min vanaf Den Haag CS)
Je bent welkom vanaf 18:00 to zo laat je het wilt maken :) We verzamelen bij cafe De Eeuwige Jachtvelden. Iedereen welkom, blogger of niet, meepratende blogprater of niet!
[Een aantal mensen is al om 14:00 aanwezig, als je aan wilt sluiten, graag een berichtje aan @elja1op1 zodat je weet waar we zitten]
Wie wil komen kan zich in  de comments aanmelden dan maak ik straks wie aanwezig is kan je dan zien op de overzichts pagina. :)
PS: Elja’s telefoonnummer: 0626389840 :-)

Auteur: Calliope den Ouden

Illustratief Vormgever met technische inslag. Blogt over techniek en kunst op inktspatten.nl Ook op Twitter: @inktspatten

23 Reacties

 1. ’t ligt een beetje aan mijn algehele fitheid op mijn eerste vakantiedag, maar ik ben van plan (even) langs te komen op het Plein!

  • Kitty – de meeste mensen komen vanaf 18:00, maar toevallig kon Raymond alleen die middag dus zijn hij en ik er in ieder geval al smiddags. Zullen we gewoon bij Plein 19 afspreken?

 2. Ik kom ook! Ben er alleen nog niet uit vanaf hoe laat. Ik ga trouwens met de trein vanaf Utrecht naar Den Haag en vanaf daar kan ik alleen het PostNL gebouw vinden. Dus iedere aanwijzing om er te komen is van harte welkom!

  • Routebeschrijving naar Plein, Centrum 3D

   Bloemenhal Centraal Station Den Haag
   Bloemenhal Centraal Station Den Haag
   Koningin Julianaplein 10, 2595 AA Den Haag
   1. Vertrek in westelijke richting op de Koningin Julianaplein naar Bezuidenhoutseweg
   35 m
   2. Sla linksaf naar de Bezuidenhoutseweg
   200 m
   3. Sla rechtsaf naar de Prinsessegracht
   140 m
   4. Neem de 1e afslag links, de Casuariestraat op
   260 m
   5. Sla linksaf naar de Lange Houtstraat
   56 m
   6. Neem de 2e afslag rechts, de Plein op

 3. Pingback: Offline, ehm – IRL | Elja Daae