#blogreviews 19 januari 2015

Vanavond is het in #blogpraat wederom tijd voor de blogreviews! Maar ook al doen we dit elke maand, deze keer is er een klein – nee, best wel groot – verschil omdat Elja er niet bij kan zijn.

Gelukkig is #blogpraat in goede handen met gastmoderator @drspee dus doe vanavond ook mee als drie blogpraters kort toelichten waarom ze bloggen en evt. waar ze graag feedback op willen. De rest geeft die gevraagde feedback en natuurlijk is er ruimte voor positief-kritische ongevraagde feedback en de eigen stokpaardjes ;)

Vanavond worden de blogs besproken van:

Lees ook: ‘Blogreviews op blogpraat: Hoe en Wat‘ voor uitgebreidere uitleg over het hoe en wat.

Neem je wel eens deel aan #blogpraat en wil je ook een keer je blog laten reviewen? (1 keer per maand in #blogpraat)? Stuur dan een tweet aan @rsnijders of @Elja1op1 en meld je aan! De eerstvolgende keer is 16 februari. (bijna vol)

Nog even de reacties en reviews nalezen? Dat kan met het Excel verslag.

Auteur: Raymond

Blogt over bibliotheken, ebooks en auteursrechten op Vakblog. Bij #blogpraat vooral druk met het bijhouden van de website, het promoten van volledige RSS feeds en actie voeren om volledige blogposts op de voorpagina van blogs te krijgen zonder door te hoeven klikken. Maakt de Excelverslagen om zelf niks te hoeven vergeten.

7 Reacties