Blogreviews #blogpraat maandag 19 augustus 2013

Vanavond is het in #blogpraat weer tijd voor blogreviews! Drie blogpraters lichten kort toe waarom ze bloggen en evt. waar ze graag feedback op willen. De rest geeft die gevraagde feedback en natuurlijk is er ruimte voor positief-kritische ongevraagde feedback ;)

Vanavond worden de blogs besproken van:

Vragen tijdens de review zijn meestal o.a.:

  • (aan de blogger) Kun je jezelf kort voorstellen? Waarom blog je, hoe lang, waarover etc.?
  • Wat valt jullie op aan het blog van …
  • Wat zouden jullie anders nog toevoegen of wijzigen, en waarom?
  • Nog andere tips?

Lees ook: ‘Blogreviews op blogpraat: Hoe en Wat‘ voor uitgebreidere uitleg over het hoe en wat.

Neem je wel eens deel aan #blogpraat en wil je ook een keer je blog laten reviewen? (1 keer per maand in #blogpraat)? Stuur dan een tweet aan @elja1op1 of@inktspatten of @rsnijders en meld je aan! De volgende is 16 september en er is nog beperkt plek ;) De keer daarna is 14 oktober.

Het PDF verslag kon niet gemaakt worden ivm een storing bij TweetReports maar ze staan wel in dit Excel bestand. Niet optimaal maar het is te doen :)

Auteur: Raymond

Blogt over bibliotheken, ebooks en auteursrechten op Vakblog. Bij #blogpraat vooral druk met het bijhouden van de website, het promoten van volledige RSS feeds en actie voeren om volledige blogposts op de voorpagina van blogs te krijgen zonder door te hoeven klikken. Maakt de Excelverslagen om zelf niks te hoeven vergeten.

12 Reacties