Handig om te weten! (#blogpraat nieuws week 19)

Morgen avond (maandag 6 mei 2013) is er zomervrij, is er geen blogpraat want alle mods zijn anders bezoldigd of net thuis met jetlag. (Alvast welkom thuis! Elja :) )

Gedurende de dag worden er dan ook enkele (gast)blogs geplaatst en is er een blogpagina De Suggesties-pagina, waar je al je brandende blogvragen kan verzamelen voor de #blogpraat blogsushi of een #blogpraat ‘klassiek’ Want we beginnen in te lopen op onze voorraad onderwerpen.

Gastblogs

Het eerste (gast)blog is van @LindaKwakernaat dan @rsnijders (reblog) vervolgens @inktspatten & @Elja1op1 (reblog).

Wat is er verder nieuw?

  • De blogpraat agenda voor de komende vier weken staat nu in de zijbalk van blogpraat website.
  • Alle blogs over Beeld & Bloggen zijn verzameld onder de menu knop beeld&blog.
  • de Tweet-ups pagina is bijgewerkt

Blogpraat creative commons foto groep op flickr

Raymond Snijders heeft naar aanleiding van de reeks beeldgevaar een blogpraat creative commons foto groep op flickr aangemaakt.

Hier kan je lid van worden en/of foto’s aanbijdragen die met naamsvermelding gebruikt mogen worden op de blogs van bloggers.

Voor deelnemen aan maakt het niet uit of je nu vaak of eens hebt deelgenomen aan blogpraat. Iedereen is welkom..

Blogpraat leesgroep op goodreads

Calliope heeft naar aanleiding van de blogreview van @irisXx die met liefde over leven en boeken blogt een blogpraat leesgroep op goodreads aangemaakt. Het gaat over boeken die je ter plezier leest en ja ook over boeken die je leest met betrekking tot bloggen, wat helemaal geen how-to-blog-boek hoeft te zijn. Er is uit zoveel literatuur inspiratie te halen!

Suggesties tot lezen hoeven niet daar maar mogen ook hier geplaatst worden.

Vragen? Dan mailen naar: blogpraat @ eljadaae .nl  cs. denouden+bp @gmail .com  rsnijders+blogpraat @ gmail.com <- spaties tussen de  e-mailadressen even verwijderen, deze staan daar ter anti-spam mail.

NB: Alle mails worden overlegd tussen E C & R door ze naar allemaal te e-mailen kan degene die ‘m ’t eerste ziet en gelegenheid heeft reageren.

Auteur: Calliope den Ouden

Illustratief Vormgever met technische inslag. Blogt over techniek en kunst op inktspatten.nl Ook op Twitter: @inktspatten

6 Reacties