6 januari 2014: jouw optimale blogfrequentie (in 2014)

Ho, even goed lezen. Nee, het gaat vanavond tijdens #blogpraat niet over *de* ideale blogfrequentie. Die bestaat niet. En nee, vanavond gaan we je niet overtuigen om elke dag te gaan bloggen. Hoewel dat natuurlijk best mag.

Maar wel kwam via @RosalindeMarkus een artikel boven tafel over de nadelen van dagelijks bloggen. Vooral voor bloggers die Een Bereik en Inkomsten nastreven maar toch interessant genoeg om het vanavond te hebben over wat voor jou nou optimaal is. Hoe vaak denk je dat jij zou moeten bloggen? Wat zijn daar je overwegingen bij en welke doelen heb je voor je blog? En kom je hier wel aan toe? Probeer je in 2014 meer of juist minder te bloggen of heb je daar je geheel eigen mening over? Laat het weten en deel je inzichten met de rest!

  • V1 Hoe vaak blog je? En waarom?
  • V2 Maar wat zou je ideaal vinden, qua frequentie? Los van de frequentie die je nu hebt en of het haalbaar is? En: waarom?
  • V3 Wat maakt het uit, denken jullie, hoe vaak je blogt? Wat zijn de effecten van vaker/minder vaak bloggen?
  • V4 Kwaliteit of kwantiteit?

De optimale frequentie voor het Excel verslag is gelukkig wel bekend. Lees het na afloop nog eens na en geniet van de discussies ;)

Auteur: Raymond

Blogt over bibliotheken, ebooks en auteursrechten op Vakblog. Bij #blogpraat vooral druk met het bijhouden van de website, het promoten van volledige RSS feeds en actie voeren om volledige blogposts op de voorpagina van blogs te krijgen zonder door te hoeven klikken. Maakt de Excelverslagen om zelf niks te hoeven vergeten.

9 Reacties