Nieuw (maandelijks?) format #blogpraat: #blogsushi

blogsushi editie #1 illlustratie door inktspatten.nl

blogsushi editie #1 illlustratie door inktspatten.nl

Bite sized onderwerpen in #blogpraat in plaats van de aloude ‘open mic’, dat is het idee achter de maandelijkse #blogsushi sessie van #blogpraat. Daarmee voorkomen we de chaos van de ‘open mic’ waarbij iedereen door elkaar roep en er geen vast onderwerp is. Niet dat die chaos niet leuk is, maar het is vooral voor nieuwkomers een beetje lastig te volgen! En zo hebben we met zijn allen de mogelijkheid om kleinere maar belangrijke onderwerpen aan bod te laten komen.

Deze eerste #blogsushi hebben we de volgende onderwerpen:

  • V1 Waarom zou je ergens gaan gastbloggen?
  • V2 Hoe ben je begonnen met bloggen?
  • V3 Spookschrijven (iemand inhuren om voor je te bloggen): is het aan te bevelen of niet?
  • V4 Freebies/kados op je blog voor je lezers, waarom/hoe? 

Vanavond, maandag 4 maart, om 20:00!

PS Ook een suggestie voor een korte vraag of onderwerp? Hieronder in de comments kun je het laten weten, dan proberen we die volgende keer te behandelen.

Auteur: Elja

Motto: Steun, gun, inspireer en geniet!

21 Reacties

  1. Ik heb wel een vraag waar ik al even mee “zit” ik ben freelancer geworden en mijn website gebruik ik nu professioneel. Het bloggen heb ik even op een wat lager pitje gezet omdat ik niet goed wist hoe het over zou komen op klanten. Ik wil nog graag bloggen over van alles en persoonlijke dingen. Is het verstandig hiervoor een subdomein aan te maken? Om mijn website professioneel te houden. Thanks :)