thema aanrader: Elmastudio Responsieve thema’s

Veel bloggers houden ervan om dingen zelf te regelen en te knutselen aan de website.

De thema’s van Elmastudio.de zijn daar bij uitstek geschikt voor.  Het minimalistische ontwerp laat je content goed uitkomen en met kleine toevoegingen zoals eigen iconen, een mooie header en lettertype zijn ze fijn te personaliseren. Natuurlijk zijn al hun thema’s responsief.
Een duidelijke documentatie per thema helpt bij het kiezen van een voor jouw doeleinden geschikt thema en ook reageren @ellebauer & @manuelesposito via twitter en het thema-forum zeer snel op hulpvragen.

Yoko – is erg fijn om met een brede header de sfeer van je blog in te zetten.

yoko-thumb

demo | meer info

Blog je liever meer tekst georiënteerd dan is Ari een goede keus.

ari-thumb

demo | meer info

Daarnaast bied Elmastudio ook betaalde thema’s aan: voor € 12,- per thema een fijne investering. Hiervoor krijg je negen downloads met updates, meer downloads in overleg.

Een van de mooiste nieuwe thema’s is renkon met een ‘off-canvas’ navigatie. Je krijgt daardoor eerst de (beeldende) content te zien en als je er behoefte aan hebt kan je het menu tonen door klikken.
Wat zowel blog content als menu onverdeelde aandacht geeft. Fijn als je veel gebruik maakt van beeld in je blogs

renkon
renkon-thumb

demo | meer info

Sinds dec. 2012 hebben ze een themadeal abonnement; voor een vast bedrag (€36 per/jaar) kan je schakelen tussen de thema’s zo veel je wilt en ontvang je alle updates en nieuwe thema’s. (wanneer je een  abonnement voor tweede jaar afneemt ontvang je 20% korting)

Veel keus dus voor zowel startende en gevorderde bloggers.

Omdat we/ik op twitter vaak Elmastudio aanraden als mensen opzoek zijn naar een blog thema en we zelf al lang tevreden bloggen met pohutukawa (en daarvoor yoko en waipoua) leek het me handig om ze eens te noemen op blogpraat.

Screenshots gebruikt met toestemming van Elmastudio

Auteur: Calliope den Ouden

Illustratief Vormgever met technische inslag. Blogt over techniek en kunst op inktspatten.nl Ook op Twitter: @inktspatten

Reactiemogelijkheid gesloten