31 maart 2014: waar hebben bloggers behoefte aan?

Iedereen kan eenvoudig en snel beginnen met bloggen natuurlijk. Maar wat zou je eigenlijk moeten weten als je gaat bloggen? Wat is de basiskennis en wat zijn basisvaardigheden die je tegenwoordig als blogger moet hebben? En wat zijn weetjes, kennis en vaardigheden waar je meer over zou willen weten nu je al een tijd aan het bloggen bent?

Vanavond tijdens #blogpraat gaat het over die dingen waarvan je (achteraf?) zou willen dat je het vooraf geweten had? Van schrijfvaardigheden, kunnen plannen tot grondige kennis van CSS en HTML. En we gaan inventariseren waar bloggers behoefte aan hebben. Het zullen dan ook de (mogelijke) onderwerpen voor toekomstige blogpraats gaan worden in dat geval. Dus denk na, deel en doe mee vanavond tijdens #blogpraat!

  • V1 Welke behoefte heb je als blogger op het gebied van technische kennis? Wat mis je? Wat wil je weten? Waar zoek je hulp voor?
  • V2 Bij welke onderwerpen en vragen zoek je hulp? En waar vind je die?
  • V3 welk blogprobleem heb je nog niet weten op te lossen? Technisch, inhoudelijk, marketing, mentaal… :)
  • V4 Welke vraagstukken heb je vooral als je begint en weet je later op te lossen?
  • V5 Welke onderwerpen zouden jullie een keer terug willen zien in #blogpraat? Zijn blij met jullie input dus gooi het in de groep!
  • V6 Open vraag :) Iemand prangende blogvragen?

En iedereen die behoefte heeft aan het Excel verslag kan dat hier ook gewoon vinden!

Auteur: Raymond

Blogt over bibliotheken, ebooks en auteursrechten op Vakblog. Bij #blogpraat vooral druk met het bijhouden van de website, het promoten van volledige RSS feeds en actie voeren om volledige blogposts op de voorpagina van blogs te krijgen zonder door te hoeven klikken. Maakt de Excelverslagen om zelf niks te hoeven vergeten.

5 Reacties