Blogpraat 13 juni 2011: persoonlijk bloggen, google, en meer

De ervaring leert dat als ik niet direct een blogpostje klaarzet over de blogpraat van die dag, het niet gebeurt. Dus bij deze.

De blogpraat van vandaag was voor mij persoonlijk erg bijzonder. Meerdere onderwerpen die me na aan het hart lagen kwamen voorbij. De vraag hoe persoonlijk je kunt zijn op je (zakelijke?) blog, bijvoorbeeld. Kun je roepen dat je depressief of overspannen bent geweest? Of is dat onverstandig? Ongewenst? Levert het juist meer op? Lees hier wat de chatters van vandaag daar over te zeggen hebben: persoonlijk zijn of niet (dit is overigens slechts een gedeelte van de hele chat vanavond, gemaakt in keepstream om een soort deelverzamelingen te kunnen weergeven van onderwerpen).

Ook heel interessant: wat zijn je best gelezen posts, en waarom, en is dat nou handig of niet? Veel mensen scoren erg goed met een bepaald artikel omdat ze de juiste key words hebben gebruikt (bewust of onbewust). Bijvoorbeeld iets dat betrekking heeft op actualiteit of een trending topic. Leuk natuurlijk, veel bezoekers, maar heeft het zin om gevonden te worden door mensen die op zoek zijn naar iets heel anders dan jouw blog? Zie hier de conversatie.

Er kwamen nog meer zaken aan de orde, zoals altijd als we geen vast onderwerp hebben. Je vindt hier het overzicht van alle tweets (HTML) en hier de PDF van logpraat 13 juni 2011.

Auteur: Elja

Motto: Steun, gun, inspireer en geniet!

Reactiemogelijkheid gesloten