#blogreviews 10 maart 2014: @muymaaike @webshowby101 & @daankusen

illustratie bij magazine vraag abstract stijl mondriaan

Maandagavond is het in #blogpraat wederom tijd voor de blogreviews! Drie blogpraters lichten kort toe waarom ze bloggen en evt. waar ze graag feedback op willen. De rest geeft die gevraagde feedback en natuurlijk is er ruimte voor positief-kritische ongevraagde feedback en de eigen stokpaardjes ;)

Vanavond worden de blogs besproken van:

Vragen tijdens de review zijn meestal o.a.:

  • (aan de blogger) Kun je jezelf kort voorstellen? Waarom blog je, hoe lang, waarover etc.?
  • Wat valt jullie op aan het blog van …
  • Wat zouden jullie anders nog toevoegen of wijzigen, en waarom?
  • Nog andere tips?

Lees ook: ‘Blogreviews op blogpraat: Hoe en Wat‘ voor uitgebreidere uitleg over het hoe en wat.

NB Voor sommigen is dit de eerste keer dat ze mee doen aan een (lange) #blogreview vandaar een verzoek; hou het vanavond zoveel mogelijk centraal en wanneer je technisch advies geeft naast design advies, neem mee dat de site van webshowby101 op weebly draait, die van muy maaike op blogspot en Daankussen op wordpress.com blogt. ALvast dank! Een fijn weekend gewenst en tot maandag avond. :)

Neem je wel eens deel aan #blogpraat en wil je ook een keer je blog laten reviewen? (1 keer per maand in #blogpraat)? Stuur dan een tweet aan @rsnijders, @Elja1op1 of @inktspatten en meld je aan! De eerstvolgende keer is 14 april.

In het Excel verslag kun je achteraf natuurlijk alles weer nalezen!

Auteur: Calliope den Ouden

Illustratief Vormgever met technische inslag. Blogt over techniek en kunst op inktspatten.nl Ook op Twitter: @inktspatten

12 Reacties