Suggesties

 

Heeft u ook een brandende (of kriebelende) vraag over concept, techniek, ethiek of iets geheel anders in verband met bloggen?

En heb je ze nog niet voorbij zien komen in de #blogpraat tweetchats? Of is het al erg lang geleden? Stel de vraag hier en we kunnen ze mee nemen in een volgende blogpraat ‘klassiek ‘of ‘blogsushi’.

6 Reacties

 1. Pingback: Handig om te weten! (#blogpraat nieuws week 19) | Blogpraat

 2. Heb het al eerder aan Raymond gevraagd, maar wil toch wel graag mening weten van andere bloggers: namen van categorie├źn aanpassen, wel of niet doen en zo ja, hoe doe ik dat dan met redirects….?

 3. Hoi Elja,

  misschien een onderwerp voor blogpraat. Ik heb samen met mijn vriendin een boek uitgegeven, zie http://www.perfectemoedersbestaanniet.nl . We hebben dat allemaal in eigen beheer gedaan en dan ben je vanzelfsprekend blij met alle aandacht die iemand aan het boek wil besteden. Naar de reguliere pers en vakbladen krijgen we ook veel aanvragen van bloggers. Alle bloggers geven aan dat ze een heel succesvol blog hebben (maar toch soms slechts een handjevol volger op Facebook en Twitter en nauwelijks reacties op de posts). Ze vragen ons of we even een gratis boek willen opsturen omdat ze het boek willen recenseren. Zoals gezegd is elke aandacht welkom, maar uiteindelijk blijken de recencies vaak niet meer dan het opschrijven van de achterflaptekst te zijn. Ik krijg dus het gevoel dat veel bloggers het ook doen om maar gratis boeken of andersoortige producten te ontvangen. Iets wat ik me voorheen nooit gerealiseerd heb. Zelf heb ik een blog http://www.newvibe.nl met dagelijks rond de 500 unieke bezoekers per dag. Soms krijg ik wel boekjes toegestuurd of wordt ik ergens voor uitgenodigd maar ik post daar nooit over en ik vraag daar zelf ook niet om. Ik krijg het dan uit waardering voor het blog. Hoe zitten andere bloggers daarin, vragen zij om boeken/producten ter recensie en hoe objectief zijn ze dan?

 4. Pingback: Agenda | Blogpraat

 5. Hoi! Ik had een vraagje en hoop dat jullie me ermee kunnen helpen?
  Ik heb vorige een blog opgestart, over voeding, tips and tricks.
  Mijn startpagina ziet er nu zo uit:

  Startpagina
  Mijn blog, alle artikels onder mekaar
  Volgknopje (met maar 1volger omdat je je Google+ inloggegevens moet opgeven?
  Daaronder pas alle labels, en het ziijn er natuurlijk veel.

  Maar er zijn ook veel artikels, dus die moet je eerst over alle artikels scrollen eer je naar labels kan gaan…
  Is er ook een mogelijkheid om een zoeken button te zetten?

  En ik had een foutje in mijn url naam, als ik hem wil veranderen kan niemand mijn blog nog zien natuurlijk, is daar een oplossing voor?
  Excuses voor de vele vragen, beetje een leek ;)

Geef een reactie

Verplichte velden zijn dmv * gemarkeerd.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.