BlogReviews

Een keer in de maand reviewen we in #blogpraat de blogs van deelnemers die zich daarvoor op hebben gegeven. Deelnemers aan #blogpraat geven feedback (positief-kritisch) over wat hen opvalt, over design, inhoud, verbeterpunten etc. Een leuke manier om eens te horen hoe objectieve lezers je blog zien en natuurlijk ook om nieuwe lezers te vinden!

Hoe gaat dat nou met zo’n review?

Simpel, aan de hand van enkele eenvoudige vragen wordt een blog gereviewd. Wat valt je op aan dit blog is eigenlijk de essentie van de hele review. Wordt jouw blog gereviewd? Elja vraagt altijd een korte introductie van je blog dus denk (vooraf) even na hoe je dit het beste in 1 of 2 tweets kunt samenvatten. Heb je zelf vragen aan de blogpraters over je eigen blog? Dan zou je een blogpost op de dag zelf gereed kunnen zetten met die vragen erin. Alle deelnemers aan #blogpraat komen immers kijken! Natuurlijk kun je ze ook in #blogpraat zelf stellen.

Meedoen aan de blogreviews van #blogpraat

Meedoen? Je kunt een berichtje sturen naar @elja1op1 en/of @rsnijders. Er zijn geen voorwaarden voor deelname, maar regelmatige deelnemers aan #blogpraat krijgen voorrang. Daarnaast is het leuk om een beetje een mix te hebben van zakelijke en priveblogs, dus dat kan een reden zijn om een blog door te schuiven naar de volgende maand. De planning wordt gedaan door @rsnijders dus laat weten of je mee kunt/wilt doen!

 

Archief blogreviews 2012

Archief blogreviews 2011

2 Reacties

  1. Pingback: Investeren in je eigen geluk » blog lees gewoontes – geen top wel tien

  2. Pingback: Blogreview voor #blogpraat | De wereld van Hendrik-Jan

Geef een reactie

Verplichte velden zijn dmv * gemarkeerd.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.